Tuesday, May 24, 2011

yeay , stokin saye comel !

hye anda anda !


haha , macam excited giler kot nak buat entry nie . nak cter pasal stokin je pon , excited lebih macam dapat sebijik kete dari mama je kan . hoho i wish i wish ! oke oke berbalik pada tajok . suke malalot kan . fokus fokus ! haa , aritu time nak masok keje , aku terjumpe kawan aku kat kedai kasot , so gosip2 laa kejap . pastu dye cakap , ehh ! tgok stokin nie . comel ouh , stokin baru nie . pastu aku tengok memang comel teramat laa wa cakap lu . yess , memang patern baru sebab aku pon tak penah tengok lagi .


aku punye laa nak sangat stokin nie , tapi tengah pokai act . so aku pikir hujung bulan laa beli sebab dekat sangat ngan tempat keje aku then aku bla masok keje . time balik keje tu aku survey2 lagi stokin tu . tengok2 yang aku dok usha baek tu dah tinggal satu . giler kaw ! kene beli cepat nie . esoknye aku datang pagi2 bute semate mate nak beli stokin tu . haha and finally , i got the socks hohoho . bahagie giler rasenye sebab tak kene kebas dek orang yang dok giler stokin tu jugak .


dah beli je tu , aku teros canang citer pasal stokin baru aku tu . haha kecoh kan . orang keliling aku sume tau kot . sape je tak tau ? cakap sikit . meh aku cter lagi :P . kalau aku dah kecoh2 camtu memang aku dah suke sangat laa bende alah nie . yeah , itu laa aku kalau kau nak tau . banyak cakap jugak laa . sampai penat kawan2 aku nak layan . kesian betol laa sape yang kene layan aku tu kan . nak buat macam mane , tu laa care aku nak tunjukkan kegembiraan aku yang teramat sangat tu .



tadaa ! inilah bendenye . comel kan . dye bersambong bile kite pakai . nampak macam cool je sape yang pakai tu :)


p/s : sebenarnye nak beli untok kawan aku satu , tapi tengah pokai giler , so sorry laa dear .

Tuesday, May 17, 2011

shawl ala siti

hey hey you you :)


hohoho , skrg update blog seminggu sekali je . tu pon time cuti laa kan . siryes bz sesangat sejak dapat kerjaan baru nie . tp tak pe , jnji blog aktif jugak , walaupon seminggu sekali . oke , act nak cter bout shawl ala siti nie . tengah hari tadi , ade orang suroh ajar care2 pakai shawl . sebenarnye i pon bukan laa pandai sangat bab bab shawl nie . cume i rajin mencube and rajin explore . yeah , suke tukar2 style . seronok bukan ?


ouh , lupe nak bgtau . fana yang mintak ajar . so i dah buat video khas for you dior haha . cepat tak cepat tak ? yeah , hari nie tak buat ape pon . borink bebenor rasenye . sbb tu laa cepat je tunaikan permintaan anda nie :) . di sbb kan kite tak bole jmpe , kaka menggunakan alternatif media massa untok menyampaikan nye teros kepade anda ye . so , hope fana paham and bole laa berjinak jinak dalam dunie shawl nie . kaka ajar yang senang2 dulu ye . so nnt senang fana ikot . tak sabar menunggu feedback dari fana . mesti makin comell kan pas nie hehe.


and sebelom tu kieka nak mintak maaf if ade ape2 yang kurang or tak jelas ye . buat video nie pon time ngan ngantok kot . cakap pon agak merepek meraban . sbb memang ngantok sangat . mane taknye , pagi tadi bangon awal giler laa . dah laa smlam tido lmbat . tu yang ngantok sangat . tak cukop tido agaknye . hehe tido je kan . oke lah ! enjoy the video :)



video


p/s : lagu blog terpakse dihentikan seketike , takot tak dengar plak ape yang aku bebel nanti . buat abis air liur je . thanx for watching :)

Monday, May 9, 2011

Ape saye buat hari ini ?

hollala bucuk2 . hohoho lame tak bercerite ye . rindu blog saye , rindu facebook , rindu tv . rindu semue laa . haish , sejak tukar keje nie , bukan  mane bz lg . penatnye tak yah cakap laa . memang penat giler . tu yang tak sempat nak update blog . tv pon dah tak tgok . tak tau isu2 semase , gosip2 tergempak lg sensasi haha . serius bz sgt . tp today saye cuti , weee :D . Tu yang bole bercerite sikit nie .


haa , ape yang aku ( tak payah nak saye saye laa kan hehe ) buat ari nie ialah , pagi td ade driving school . haha aku bangon lmbat kot . kelam kabot bersiap . tp nasib baek sempat laa . dh gerak tu , dye tros soh aku bawak dari umah smpai tmpat blaja tu laa kan . seperti biase memang panas yg teramat sangat . berpeluh2 aku dlm kete tu . padahal dh pasang aircond tu . aku pon pelik laa . mungkin aircond dye tak berkualiti kot haha . suke2 je aku nie .


Tengah2 dok blaja tu , ade accident kau tau . tp takde laa serius mane pon . terlajak sikit je . haha yang nie HAFIFAH ALIAS tau haha . malas nak cter lebih2 .time tu baru pasan dye pon ade skali kat situ .sekian lame aku blaja kete kat situ , nie laa first time aku nmpak dye . agak teruje laa bile ade orang yang aku kenal kat situ . kalau tak tu , borink bebenor teman rase . takde sorang pon yang teman kenal . fifah , agak2 bole laa kte buat test same2 nanti ye . tak de laa borink sangat .


lepas abis driving school tu , balik je teros online . huhu , begitu rindu pada fb dan blog . ehh , tp before online  
saye siram pokok2 bunge mama ku . * sile percaye . pastu teros mengupdate ape yang patot , pastu nak lipat kaen baju yang menggunung dan berbukuit bukuit . haha sape tgok maharaja lawak mesti tau nie . pastu nak basoh kasot , dah kotor sangat kuar masok stor . pastu nak buat ape lg ye ? act , agak borink ari nie , sebab kawanku tiada disini . ye laa , dah bekerjaye laa katekan . kalau tak , if cuti je msti pegi date :P . hehe terlebih sudah ( sile tiru gaye stacy apabile membace ) .


haa , lagi satu lagu blog dah tukar . pasan tak pasan tak ? macam comell je lagu nie . suke suke hehe . excited lebih plak . biase laa daku memang begitu . poyo tak penah abis , bak kate kawan aku yang sorang tu laa kan . nak buat macam mane , aku poyo ikot kaw jgk kan haha . ape2 je laa ye . tak kuase teman nak berdebat ngan kome . ehh , udah2 laa teman merepek meraban . esok luse sambong lagi ea haha . bobai .

Thursday, May 5, 2011

Berakhirnye episod pengangguran

holla 


hohoho , saye sudah dapat kerjaan baru . tiada pengangguran lagi . wee sukesuke . bole dapat gaji lagi , bole shopping lagi hehehe . kerje dimane ? tak perlu tau laa kan . yang penting takdok laa nak dok umah goyang kaki je kan . takyah nak mintak duet parents tok bli barang2 . rase berdikari je huhuhu . macam poyo je :P . esok dah start keje , tp macam malas je . penat kot , keje 12 jam . haa amik kaw . mmg penat laa kan . tp mane ade keje yang tak penat kan . tak kesah sgt laa . lepas nie kompom2 blog bersawang , fb terbengkalai . skrang macam aktif sangat je kan . alaa , esok nak rehat ngan sape ? huh . mesti borink . tp mkanan kat situ pon mcm dh borink . tak tau nak makan ape dah . if ade kawan bole laa ajak menyimpang makan kat tempat besh2 ckit . hurm , cmne laa aku esok . just wait and see lah !